Donacija ljudima u potrebi

Возила  -  Потражња  -   Оглас број 60345

Pozdrav dobro si nadam se,
Lagam francusku stephanie, ali trenutno je hospitaliziram u Kanadi zbog svoje bolesti. Imala sam dobrog muža i prekrasnu kćer, ali život je nepravedan prema meni Živjela sam u kući s parom bez obitelji.
Izgubio sam ih. Što se mene tiče, smrt mog supruga i smrt moje kćeri ostavile su me na miru sve dok mi rak nije ograničio život ovdje u Kanadi.
Ali via professional je bio pravi turizam pogotovo jer sam oduvijek živjela daleko od svoje zemlje jer je moj suprug bio poduzetnik u Republici Gabon i Beninu.
Ali situacija se samo pogoršava, moram ostvariti njegovu želju, koja mi je sada zadnja želja.

Ohrabruje me realnost moje namjere da vam se obratim kako biste mi pomogli ostvariti posljednju suprugovu želju koja mi je jako bitna, da vam se ne čini sumnjivim jer me ne poznajete previše dobro, a ni ja ne poznajem više.

Liječnik me upravo obavijestio da su mi dani odbrojani zbog narušenog zdravstvenog stanja.
Prema onome što mi je doktorica pravdala, trenutno mi se u moždanom kavezu smjesti loptica, bolujem od ove bolesti više od 15 godina.
Udovica sam i više nemam djece. Planiram donirati svu svoju imovinu.
Prodao sam svoj posao, uključujući tvrtku za izvoz drveta.
Trenutno imam na osobnom računu u Cotonouu, trenutno blokiranom, iznos od 530.000 eura od čega će vam se vratiti trideset posto (30%) koji sam zadržao za projekt izgradnje velikog centra za sirotište za pomoć djeci bez roditelja i svima u teška situacija jer je rekao posljednju volju mog muža prije njegove smrti.
Ovo je razlog mog kontakta s vama kako biste mi pomogli u realizaciji ovog projekta. Rado ću vam dati ovaj novac da u svoje ime provedete ovaj projekat koji mi je drag, molim vas da razmotrite moju ponudu.
Planirao sam izgraditi veliki centar za sirotište ili pepeo pomagača kako bi nezaposleni mogli raditi.

Ostat ću pri tvrdnji da je moj cilj ostvaren bez obzira na to u kojoj zemlji će projekt biti definiran.

S punim povjerenjem u Boga, uvjeren sam iz čitanja koje sam dao o vašem odgovoru, da naravno možete ostvariti moju najdražu želju ovih zadnjih sati.

Da dobro iskoristim ova sredstva koja sam vam osobno preuzeo u oporuku sa svom Božjom ljubavlju i za koje vas molim da ih čuvate u povjerenju.

Ako se slažete sa mnom, da naravno možete ispuniti moju najdražu želju posljednjih sati

Kontaktirao sam vas sa svojim bilježnikom kako bi se on s vama pobrinuo za bilo kojeg organizatora za prijenos ove posljednje ostavštine čiji ste korisnik bili kako bi vam ona što prije bila pred vratima.

U tu svrhu ostavit ću Vam pismo koje ćete ispuniti i poslati na njegov e-mail kao i njegov broj telefona na koji ga možete kontaktirati u bilo kojem trenutku.
hvala na odgovoru putem gmaila: charrierstephanie0000@gmail.com

Објављено: 09.03.2022. 19:13

Контакт


0123456789

Бели Манастир
Хрватска


Фото