Restoran sa prenocistem Resava

Туризам и угоститељство  -  Издавање  -   Оглас број 42487

Konačište \"Resava\" nalazi se na periferiji Despotovca, na obali reke Resave, okruženo zelenilom i terenima za male sportove.
Centralni objekat našeg preduzeća za pružanje ugostiteljskih usluga, za odmor i rekreaciju, za organizaciju poslovnih susreta, škola u prirodi, pripremu sportista i drugih sličnih sadržaja, čini Konačište \"Resava\" sa restoranom \"Resava\".
Restoran konačišta \"Resava\" Despotovac raspolaže sa 250 mesta u izuzetno prijatnom i prostranom ambijentu i pruža mogućnost za organizovanje porodičnih i drugih proslava, seminara, prezentacija, tribina... sa kompletnom profesionalnom uslugom, kvalitetnom kuhinjom i drugim pratećim sadržajima.
Konačiste \"Resava\" raspolaže sa 80 ležaja u dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i apartmanima.
Sredinom 2008. godine našu paletu ugostiteljskih usluga obogatio je šator.
On obuhvata površinu od 40x13 metara što je dovoljno da se u njega smesti komotno 700 zvanica na udobnim stolicama. Unutrašnjost šatora poseduje predivnu dekoraciju. Osnovna dekoracija je bele boje koja se kombinuje sa zlatnim, plavim, crvenim, i bordim motivima u zavisnosti od vaše želje. Stolice su presvučene belim satenom na koji dolazi mašna u boji koju Vi odaberete ( plava, zlatna, borda, crvena ). Šator se nalazi u predivnom ambijentu na obali reke Resave. Dugogodišnje iskustvo koje posedujemo garant je da će slavlje ostati u lepom sećanju Vama i Vašim gostima.
Dodjite ,Cekamo Vas!
Vise informacija na : http://www.resava.info/
Kontakt tel: 063/277257; 035/612963


Објављено: 27.12.2016. 14:35

Контакт


063277257

Деспотовац
Србија


Фото