Zaradi kupujuci

Посао  -  Понуда  -   Оглас број 35255

Ako ste iz Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Rumunije, Bugarske, Madjarske, Rusije...
Uclanite se BESPLATNO u SCnet kompaniju. Dobit cete svoj ID broj (karticu) i prilikom kupovine u partnerskim firmama imat cete UVEK popust/povrat novca 1% U KESU.Ostatak popusta ce Vam se kroz jedan genijalan sistem vracati uvecan za 11 puta. Dakle, sa ovom BESPLATNOM SCnet karticom UVEK CETE IMATI 1% od onoga sto potrosite kod partnerskih firmi kao direktan povrat na Vas racun. Ostatak popusta se vraca vremenom, ali uvecan za 11 puta, tako da koristenjem ovog sistema, ostvarujete ukupan popust do 80% od svega sto potrosite u firmama partnerima. Ako Vas ovo i ne zanima, nemate sta izgubiti ako se registrujete, jer je BESPLATNO, i nikada necete imati nikakvu obavezu prema firmi, niti cete imati obaveznu kupovinu, niti cete bilo sta prodavati, ulagati... Jednostavno receno NEMATE NIKAKVOG RIZIKA.

Napominjemo da OVO NIJE KUPOVINA PREKO INTERNETA nego je obicna kupovina u firmama partnerima koje budu pridruzene kompaniji i to u bilo kojoj drzavi u kojoj SCnet radi. Znaci moci cete ovu karticu koristiti u svim drzavama u kojima bude radila SCnet kompanija. Preko partnerskih firmi moci cete kupiti SVE (hranu, odjecu, obucu, gorivo, mobilnu telefoniju...), zbog cega ovaj sistem i jeste poseban jer ne morate kupovati samo u jednoj prodavnici niti kupovati samo odredjene proizvode, nego kupujete sve sto ste i do sada svakako kupovali. Ukoliko Vam se neke firme partneri ne svide, Vi nemojte kupovati u njima. Jednostavno, kada budete kupovali u partnerskim firmama imat cete UVIJEK DIREKTAN POVRAT od 1% i zaradu preko sistema od ostatka popusta koji ce Vam vremenom donijeti ukupan povrat do 80%.
Pored povrata od 1% kojeg cete imati od svake Vase kupovine, od ljudi koje ste ukljucili u ovaj sistem imat cete 0,5% od svake njihove kupovine. Vasi direktni clanovi su Vasa prva dubina i od njih cete, znaci, imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada Vasi clanovi ukljuce nekoga u sistem, ti clanovi postaju Vasa druga dubina, i od nje cete imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada oni ukljuce nekoga ti clanovi su Vasa treca dubina i od nje cete takodjer imati 0,5% od svake njihove kupovine. Kada i oni ukljuce nekoga ti clanovi su Vasa cetvrta dubina i od nje cete imati takodjer 0,5% od svake njihove kupovine. Iz vecih dubina necete imati ovaj direktan povrat u kesu od 0,5% ali cete imati neke druge zarade o kojima cemo Vam reci nesto kasnije.
Besplatno se registrujte na
http://www.scnetsrbija.com/marstef

Објављено: 11.07.2012. 19:00

Контакт


0648255115

Београд
Србија


Фото