Туризам и угоститељство  -  Издавање  -   Оглас број 2801

Na 4km od Budve iznad plaze jaz izdajem smestaj za 2 osobe 25e,3 osobe 35e,4 osobe 35e

Објављено: 16.04.2010. 21:48

Контакт


+38267513411

Будва
Црна Гора


Фото