Возила  -  Понуда  -   Оглас број 2177

Sojenica na Savi sa Makiške strane, plac 10x20m, struja i voda. Mesto za splav. 15000e

Објављено: 16.08.2009. 10:27

Контакт


063/450-550

Београд
Србија


Фото